Skip to main content

Georgie

Actieve reis Georgië

Actieve rondreizen in Georgië

Ontdek op actieve wijze Georgië, een culturele smeltkroes in de Kaukasus-regio. Met zijn ruige landschap en verrassende culturele en culinaire rijkdom biedt Georgië een unieke ervaring voor actieve reizigers.

Een individuele actieve reis is de perfecte manier om deze bestemming echt te ervaren. Bij aankomst ontvang je alles wat je nodig hebt: routes, kaarten, een roadbook, en meer. Vanaf dat moment heb je de vrijheid om je tijd door te brengen zoals jij dat wilt. Of je nu vroeg opstaat of laat begint, je bepaalt je eigen tempo en kiest zelf wat je onderweg wilt ontdekken. Bovendien wordt er dagelijks gezorgd voor bagagevervoer, zodat je ontspannen en zonder ballast kunt genieten.

Verken Georgië in groepsverband en ontdek samen met gelijkgestemde reizigers de diversiteit en schoonheid van dit fascinerende land. Tijdens onze actieve groepsreizen worden avontuurlijke activiteiten gecombineerd met culturele ontdekkingen, waardoor je een diepgaande ervaring krijgt van alles wat Georgië te bieden heeft.

Onze groepsreizen worden begeleid door ervaren gidsen die de lokale cultuur en tradities kennen, waardoor je een authentieke en verrijkende ervaring krijgt. Samen met je medereizigers verken je de adembenemende landschappen van het Hoge Kaukasus gebergte, maak je wandelingen door schilderachtige dorpjes, en geniet je van lokale gerechten en wijnen.

Door in groepsverband te reizen, creëer je een hechte band met je medereizigers en deel je onvergetelijke momenten samen. Bovendien zorgen we ervoor dat onze groepsreizen duurzaam worden uitgevoerd, met respect voor het milieu en de lokale gemeenschappen. Zo kun je met een gerust hart genieten van een avontuurlijke en verantwoorde reiservaring in Georgië.

Onze actieve vakanties zijn ook duurzaam en verantwoord, met minimale impact op het milieu. We werken alleen met lokale gidsen en regionale dienstverleners, waardoor we een vorm van toerisme bieden die de lokale gemeenschap ten goede komt. Zo kom je als reiziger dichter bij authentieke lokale culturen en tradities, dankzij onze unieke lokale kennis. Bij ons staat respect voor de lokale bevolking centraal, en streven we ernaar om zowel de bezoekers als de gemeenschappen te laten profiteren van het toerisme.

 • Product

  Georgie | Ain't no Mountain High Enough | Groepsreis | 15 dagen

  Actieve jongerenreis door Georgie. Georgië biedt voor elk wat wils! Ontdek tijdens deze avontuurlijke en culturele rondreis de hoogste pieken van Europa, zwem in de zee, vaar door kloven en proef de heerlijke lokale gerechten en wijnen. Voeg daar de hartelijke bevolking aan toe en je reis is compleet. Voor cultuurliefhebbers is er ook genoeg te beleven. Georgië staat bekend om zijn rijke geschiedenis, die tot uiting komt in de vele eeuwenoude kerken en kastelen. Vergeet niet om extra geheugenkaartjes mee te nemen voor je camera, want je zult blijven fotograferen!

  vanaf

  € 1999

  Lees meer..

 • Product

  Georgie | Land van wijn en honing | Groepsreis | 15 dagen

  Actieve Groepsrondreis door Georgie, Armenie en Azerbeidzjan. Deze landen vormen samen met enkele autonome Russische deelrepublieken de Kaukasus: misschien wel de grootste culturele smeltkroes van wat de meeste mensen eigenlijk al geen Europa meer noemen. En dat maakt deze ruige uithoek van Europa juist zo interessant. Georgie is met het Hoge Kaukasus gebergte landschappelijk de meest gevarieerde republiek van de drie, maar behoort zeker ook op cultureel en culinair gebied tot de laatste blijde verrassingen die Europa te bieden heeft. actieve reis Cultuurreizen groepsreis Rondreizen singlereis

  vanaf

  € 1999

  Lees meer..


 
 
Ga naar alle reizen in Georgië